tisdag

idag vart man uppe med tuppen, vid halv 10 ungefär.. åkte till stallet vid 10. red ut en lång runda med Samantha :) väldigt trevligt, och underbart väder.. cyklade hem vid 2, såg att dem köpt pepparkakor, och jag kunde inte låta bli att äta några de är ju så goootttt !! pratat lite med pappa, gekås på torsdag.. ska köpa lite smink och se om ja hittar halloween kläder, fast de kanske blir göteborg hela helgen vi får se!
och imorgon då hoppas jag på att mamma kan följa med in till stan och välja ut en telefon till mig..
sen på kvällen är det ju Lasse (:
och nu ska jag ta mig en tupplur..

............

I loved you with a fire red,
now it's turning blue
And you say
Sorry like the angel heaven
let me think was you
But I'm afraid

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late





:D:D:D:D:D

Jag är öööverlycklig nuuu.. vann biljett till Lasse :) sen på torsdag blir det gekås med pappsen förmodligen, ska handla halloween kläder.. ännu en tråkig höstdag,jag har sovit hela eftermiddagen , var i stallet i morse.. blööh har inget att göra!!

ska äta plättar nu sen ringa älskling :)


Helg.

Okej då, idag vid maten så rapade jag faktiskt.. och det gick bra :) de känns lite bättre. Jonathan kom i Fredes, hyrde film och käkade sjukt god mat. I går så åkte vi in till staden, kollade lite. och sen gick vi på bio :)
1408, riktigt bra.. men läskig, satt på helspänn typ hela tiden. Och idag åkte han hem, jag cyklade till stallet red ut i det tråkiga höstvädret och nu har vi ätit tacos :) klockan är halv 6 och det är bäck svart ute.. och jag har fortfarande inte förstått att det är höstlov, tror fortfarande att ja ska upp imorgon bitti, de är skönt..

Fredag och 3 timmar kvar tills höstlov

Ännu en håla, och jag är redan trött på det, eftersom att exakt alla har lektion just precis nu förutom jag !!!
osså måste ja gå på matten för vi ska gå igenom en ny grej, blöh..
precis kollat på headmasters (nånting) några lärare på skolan som sjöng covers, så jäkla bra måste faktiskt säga..

Faktiskt så känns precis som att man är i sitt egna hus , men man måste alltid tänka sig för innan man gör någonting.som jag och tesse diskuterade i går, ja kan ju inte bara gå runt och rapa m.m hur som helst nu.
Fast igentligen ska jag ju kunna det, eftersom jag har bott där otroligt mycket längre !  Jaja de kommer väl med tiden..
jag är en gnällspik, jag vet!

Miserable at Best

You're all that I hoped I'd find
In every single way
And everything I would give
Is everything you couldn't take
Cause nothing feels like home,
 you're a thousand miles away
And the hardest part of living
Is just taking breaths to stay

Because I know I'm good for something
I just haven't found it yet


Torsday.

Sista lektionen idag blev inställd, Ingolf är faktiskt bra ibland :) så jag vart hemma tidigt och det är skönt..
ska väl gå och lägga mig någon timme eller nåt.
Och jag världens hemskaste människa, seriöst ! Gick förbi farfar på stan, han såg inte att de va jag.. och jag gick inte fram och sa HEJ ! Han såg så ledsen ut, och jag vet inte vad jag ska säga.. det är ju så svårt.Jag kan ju inte gå fram och fråga Hur mår du ?.. för jag vet att han inte mår bra, det är ju bara världens dummaste fråga i nuläget.
och nu har jag massor av skuldkänslor, för jag är ville ju gå fram ju.. hemska tova!

allting känns lite konstigt faktiskt. och jag vet inte om jag vill vänja mig vid det här..
jaja i vilket fall som helst som börjar lovet i morgon, och det kan nog inte bli bättre. det behövs kan jag säga.

ONSDAG.

Imorse vaknade jag med en blandning mellan blodig och varig mage.. Snacka om att ja fick panik. och självklart är det min piercing :/ det bara pumpade ut var, så nu får jag nog börja tänka på om jag ska ta ut den.
aja nu har jag var hos luffe, red ut i det fina höstvädret, det är verkligen skit skönt väder nu, fast kallt!
Mamma har kommit hem, dem hade två katter med sig :) väldigt söta måste ja säga.
Nu ska ja äta äggröra :)

Onsdag.

Nu är jag äntligen klart med arbetet , får förmodligen åka hem nu ! Åhh så skönt.. ska till luffe, sen ikväll kommer mamma hem, rätt skönt på ett sätt faktiskt !!
och snacka om att jag fick panik igår när min dator helt plötsligt slocknade.. och den gick inte att starta igen . kunde knappt somna, men på morgonen startade den igen Puh, jag har insett vilken data nörd jag har blivit, de är ändringar på det från och med idag ! Det hade kanske vart bra om den inte startade :)

:S:S

Detta är bara så mycket inte jag!  :(


Tisdag!

Okej nu är det andra gången ja nästan bränner ner lägenheten!! Glömde stänga av plattången imorse och hade lagt den på golvet, fick åka hem nu från skolan.. och shiet va det luktade när ja kom hem, + fina märken i golvet .. BRA TOVA. nu vid 12 ska jag cykal till Luffe , sen blir det städning och plugga.

när ja kom hem så eftersom min kära lillebror har käkat upp exakt all mat, så ställde jag mig och gjorde sockerkaka. måste säga att jag LYCKADES :) trodde aldrig det skulle bli bra, inte lika fin färg som mammas, men ändå nästan lika god =)
Nu väntar jag på att desperate housewives ska börja ..

Monday!

Nu sitter jag här igen på Dator lektionen ! Och det kan verkligen inte bli tråkigare.. sen ska vi ha turism och då ska vi fika :) dagens höjdpunk of course ! sen ska jag hem och cykla till stallet. uef det ser ja inte fram emot !
Har mycket att göra nu på arbetet, för jag var snäll och tar hand om en upgift vi igentligen skulle göra tillsammans, men jag gör den.. så slipper jag oroa mig att den inte blir gjord :)
saknar jonathan, och det är helt galet vad jag tycker om han mycket..


image20

Lördagen& söndag

Heeelt sjukt roligt hade jag igår,mycket trevlig :)  även fast jag tappade bort min mobil för ett tag.. och någon hade lite roligt med den. hur moget är det igentligen på en skala. men som tur va hittade jag den, och då hade jag redan hunnit spärra den, så får gå in till telenor imorgon efterskolan och låsa upp den igen !

åkte hem till jonathan på natten, de va mys.. fast åkte hem vid 12 idag igen, och nu sitter jag här.. dödstrött och en jäkla huvudvärk!
& imorgon är det skola igen, JAG VILL INTE!


Lördag!

Gick upp tidigt i dag och cyklade till stallet vid halv11.. plågade han lite på banan . nu är ja hemma, var en snabbis i samhället och köpte hallandsposten eftersom att farmors Hmm va ska man säga,ah ni vet sista sidan på dödsfall.
de va jobbigt att läsa.. :*/ uef.. ikväll blir det fest hos Felicia :)



Min älskade hustru
och livsledsagare
Vår kära mor
och farmor

Anita Back
*9 augusti 1933

har stilla avlidit
efter en tids sjukdom

Halmstad
den 15 oktober 2007

THORSTEN
LENNART,ARNE
Tova, Oscar
Släkt och många vänner

Ditt goda hjärta
ditt goda sinne
Hos oss skall du leva
i tacksamt minne

Fredag!

Nu har jag håla i 1½ timme.. suuuck ! men ska vara duktig och ställa mig o göra arbetet som ska vara inne på torsdag ! och jag har lite panik även fast ja har kommit rätt långt. men ja känner mig duktig :)
och om 3 timmar slutar jag, sen är det helg, underbart ! och när ja kommer hem så har mammsen åkt. Gött.

image19
Någon mer som blir sugen! Åhh..

Torsdag!

Åhh ja är dödstrött nu, hade kunnat gå och lägga mig.. och klockan är tjugp 6 ! Men väntar på att oscar ska komma hem , han har lovat mig att ja ska får köra hans moppe  ! :S hur nu de kommer att gå !!  Imorgon är de fredag, så underbaart =) och mamma åker imorgon iväg 1 vecka, och det känns jätte bra! Men de kommer kännas mindre bra när hon kommer hem, och har med sig det fast ja får sluta va så jäkla negativ jämt !
saknar jonathan väldigt mycket !

och jag måste bara lägga till att min pappa är de bästa som finns ! :) 

onsdag..

dagen har vart brao, trots omständigheterna.. skolan lättade upp det lite faktiskt, för då kan man tänka på annat ! vart hos luff och ridit också, och för en gång skulle ville han inte ha av mig !!  nu är jag ensam hemma, och de är någon idiot som har ringt hela kvällen på anonymt nummer och är helt tyst i luren !  så ja är lite rädd nu, haha.. men ska sova snart. får lite sovmorgon iallafall imorgon och slipper tyskan gör jag också, thats good :)
endast två dagar kvar till helg, och 7 skoldagar kvar till lovet. vilken lycka !

godnatt..

Jonathan.

You are the one, the one that lies close to me.
Whispers "Hello, I've missed you quite terribly."
I fell in love, in love with you suddenly.
That there's no place else I could be but here in your arms.



<3 :'(

Stannade hemma idag från skolan, kände att jag inte orkade.. vaknade med sån konstig magkänsla och illamående!  har tänkt på pappa och farfar hela dagen, och tydligen blir det ingen begravning heller.. farmor ville bara ha en liten för farfar,pappa och lennart..  den skulle vara på torsdag tydligen. jag får ju komma men jag tycker inte om begravningar så jag är rätt glad om jag slipper !

har var hos luffe nu, och då kändes allt mycket bättre för stunden ! ..

Monday!!

Dagens bildlektion var nog den roligaste hittills , mycket rolig va den ! helt okej dag annars, men lång och rätt ondödig håla. men de gick fort ändå!  idag startade vi också de nya projektarbetet, min basgrupp skriver om Thailand och jag har hand om turismen.. de blir nog kul (:  Prov hade vi idag på Data, rätt mycket lättare än när ja gjorde de förra gången när jag fick IG, nu behövde ja bara fråga Ulla om ja inte kunde nåt så hjälpte hon mig hahaha ! :) fast ja kunde allt typ ändå..
nu ska ja ta och läsa lite..

Helg!

Jahaja då vart denna helgen slut, en hel vecka framför mig nu.. fast bara 2 veckor kvar tills lovet. :)

Lördag åkte tog ja en tidig buss in till stan, skulle vara värd på bibblan dem hade utbildningsmässa.
men det var hur drygt som helst, gick och delade ut brocshyrer i 4 timmar.. men sen mötte jag jonathan i stan :)
vi tog bussen hem.. vi käkade och kollade film. skulle ju igentligen till anton, men ja orkade verkligen inte..
och jag känner så jäkla tråkig, fast ja mådde inte så bra! & på torsdag ska ja kolla upp vad som är fel, eftersom ja är helt säker på att något inte står rätt till.. och jag är sket nervös.
Men jonathan åkte ialafall hem idag och det var inte kul.. jag saknar han redan. :'/
nu ska ja läsa lite, och sen ska jag sova. börjar bli trött..

.....

you take me in, and then you push me out..


Fredag!

idag vaknade jag halv 2.. de va riktigt skönt att sova ut. gick upp direkt käkade och cyklade till stallet.
fast de va fruktansvärt jobbigt eftersom jag har en jäkla träningsverk efter volleybollen.
men jag red på banan gick kanon, cyklade hem.. gick och handlade. Umm kollade på tv.
Ida ringde mig och nu har vi vart ute och gått och pratat :)  och nu ska jag snart bänka mig framför IDOL.
känner ingen lust till att göra någonting ikväll , men imorgon.
och imorgon ska jag också upp tidigt för att åka till utbildningsmässan, sen kommer Jonathan :)

<3

har nog aldrig vart med om någon så här dryg kväll.. men nu ska jag sova!!
osså vill ja att jonathan ska komma nu med en gång så ja slipper sova ensam i natt :'(


Torsdag !

Åhh va skönt, komma hem och veta att de bara är en dag kvar tills helgen! Dagen har vart bra, spelade volleyboll på idrotten med Hr2 och nån klass mer ! skiit kul.. och deras idrottslärare tyckte ja skulle börja spela igen i halmstad. han sa att ja kunde komma långt ;) haha..  man blir glad när man hör sånt.. men jag vet inte, har nog ingen tid tyvärr :/ annars har de vart väldigt slappt, fikade på tyskan :) bara de tog en halvtimme nästan mer av lektionen så den gick fort ..

Imorgon kommer vi vara ca 6 stycken i skolan, resten är på utbildningsmässan.. oh ja är en idiot som inte anmälde mig till fredagen i stället !

ONSDAG.

Dagen har gått relativt snabbt, tyska provet är skönt att ha avklarat nu.. men som sagt, resultatet vill ja nog inte se !!
Nu är ja hemma, har vart hos luffe.. nu håller mammsen på att göra äppelpaj. MUMS.
och ikväll kommer Greys Anatomy.
nej ja återkommer nu är pajen klar..

såå.. de var gottt ;) var tvungen att springa fort, annars hade det tagit slut ..


nu vill ja att de ska bli heeeeeeelllggg.
kanske de blir zoo tour på fredag, vi får se :)
har inga pengar, ja är urfattiiig :* dem 300 ja har
kvar ska ju gå till Lasse biljett.. umm, vi får se !!
Nej nu måste jag städa innan mamma tjatar hål u huvvet på mig..

Opidop

Idag har jag vart duktig, red idag igen.. fast det gick inge vidare, han gör allt va han kan för att få av mig.. (men han lyckades inte). imorgon har jag tyska prov, och det kommar att gå skit ! Nu är klockan elva minuter över 7och ja vänta på att desperate housewives ska börja, men tyvärr kommer jag nog inte kunna hålla mig uppe ! Ja ska försöka, för igentligen MÅSTE ja ju se det. Gab ger mig så himla mycket inspiration:)

It´s amazing how you can
speak right in to my heart
jonathan

Uttråkaaaadddd..

Jag har sååååå tråkigt , glömde mina tyska böcker hemma så har ja inget annat att plugga på !!!
dem slutar om 37 minuter.. Åhhhh. slutar 14.10 idag, sen vänta 2 timmar.. o då ska vi på de informationsmötet.
ångrar mig nu att ja änns anmälde mig, kunde fått sovmorgon på lördag ! :/ 
Nu ska ja gå o se om syon är här idag..

ha en fortsatt trevlig dag , för de kommer jag att ha ! :D

Turism.

Sitter här på turismen nu, är klar med mitt guidemanus.. har ingenting att göra nu ! Nina och adam hade fikan idag.. och nu väntar vi på att adam ska komma från bibblan och bjuda på hans bullar;)  förra inlägget är från data lektionen, de var nog den roligaste än så länge måste jag nog erkänna !!!


nu är ja hemma, vart en snabbis hos Luffe.. och har pluggat lite tyska samt läst min engelska bok som är väldigt spännande så ja ska fortsätta på den snart :)) imorgon ska ja på mässainformation, de är någon mässa på fredag o lördag, ja ska dit på lördagen och vara värd.. vet inte varför ja gör det.. får en bio biljett, det är alltid positivt !



Hahahahaha

image10

Still waiting.

Ignorance and understanding
We're the first ones to jump in line
Out of step for what we believe in
But who's left to stop the bleeding
How far will we take this
It's not hard to see through the thickness
So tell me, what would you say
I'd say its time to listen

Söndag.

herrejesus vilken träningsvärk jag har.. haha !
kommer inte kunna gå i morgon. red luffe i paddocken idag igen !
jag blev nog tröttare än han skulle jag tro.. imorgon är det näst intill slappedag i skolan. bild,data och turism !
turismen ska vi typ bara prata, fika och börja använda usbminnet ! så de blir nog inte så jobbigt.


Lofffff...

Red luffe ipaddocken i dag, första gången på ca 1½ år !! trots stegringarna och bockningarna för att slänga av mig så gick det väldigt bra, när han väl kommit igång så går han riktigt bra. hoppade också.. saknar tävlingstiden med luffe.. vill ut och tävla, de är ju det jag vill göra.. så himla kuuul !! :))
men eftersom att ja inte kan tävla luffe snart, pga min ålder.. så får ja leta upp nån som klarar av han och vill ut o tävla ! men de är svårt.


Fredag!

jag har saknat Ida och Jennifer.. träffade dem lite idag ! :)
nu ska jag kolla idol och sen sova..


Det är inte lätt..

de senaste dagarna har bara vart helt tokigt jobbiga, ser ruskigt mycket fram emot helgen.
mamma jobbar natten, jag ska lägga mig framför tv:n & kolla Greys anatomy... äntligen tv.n för mig själv !


jag vill inte vad rädd, och tappa taget..

Nu äntligen har jag fått alla Lasses nya låtar.. och dem är så åååh , otroligt han gör de igen !

stannar nog hemma imorgon, mår skit.. såfort ja äter något som känns det som ja ska spy upp det direkt igen.. de är en sjukt jobbigt känsla, hela kroppen är helt svag + att min höft är sträckt så ja kan knappt gå !
jag bara gnäller.. blöh

nu ska jag ta en dush, kommer dock inte kunna somna...
totalt glömt bort att de är tisdag och det innebär Desperate Housevifes. Vilken lycka !

tomt.

ja nu blev det tomt här.. fanny har åkt hem, oscar också.. mamma jobbar natten ! jag kvar.
jobbig dag men ändå skönt , hade bara en lektion, eftersom jag försov mig .:S
det var tur att några var på jäkligt bra humör i skolan idag iallafall,
det gör så man kan tänka på annat.
kom hem och sov.nu gör jag ingenting .. känner mig helt tom..
jag skrattade inte änns åt americas funniest home videos idag, då är det illa !!!!!!!!


I can show you all my scars you know
The ones I keep inside of me

Would that make it easier
Or would it be the same

Sorry that I could not be
As perfect as you wanted me
Just wondering what's going on in your mind
I sure hope you're fine

Blåmärken i själen.

if i told you once, if i told you twice.
you can see it in my eyes, i´m all cried out
with nothing to say..

RSS 2.0