Fanny K i ett nötskal!

Ja vi skulle slå oss ner framför tvn, och så tryckte hon på någon knapp så hela jävla boxern stängdes av.. och vi får inte igång den igeeen! Fanny ringde sin farmor så hon gick dit.. så nu e jag ensam hemma utan tv eller någonting.
jag är ändå trött, får väl gå och lägga mig då! eller gå ut en runda o gå, men de känns inte så frestande just nu!

vad har hänt med mig?

Ja då vart de fredag, dem andra har svenska jag har håla.. var inne i stan en snabbis och köpte mig ett par skor.. de behövdes mest av allt jag behöver just nu :P
första lektionen hade vi geografi, fick reda på mitt provreultat.. japp ett starkt VG. frågan är va som har hänt med mig!! förra året var de alltid G, eller värre! jag trivs nog, kan nog vara de ;) fast matten är fortfarande ett big problem!
men iallafall nu ska jag gå och plugga samhäll tills dem andra slutar om 40 minuter.. lunch och sen matte!!
sen ska jag till luffe , rida och rycka man! :)
ingen aning än va som händer ikväll.. imorgon ska jag passa äckelungen iallfall.

Torsdag!

väldigt bra dag faktiskt, idrotten var den roligaste på väldigt länge ! Vi spelade fotboll med Hr06A , ida och dem =) jag tycker igentligen inte om att spela för jag suger, men idag var det riktigt roligt.. även fast vi sen möttes klassvis och vi förlorade ganska stort.. fast ingen deppade för de !
hade ingen geogafi så åkte till luffis, red ut en jätte liten runda.. sen kom mamma och hämtade mig.. nu ska jag plugga på samhäll!! Imorgon är de fredag och det betyder pengar och helt enkelt Fredag.. HELG!!

toppendag

ja de har de nog vart,  hade ingen tyska, så ja slapp tyska provet =) och annie min samhällslärare kom till mig idag och sa att jag hade jätte mycket press på mig på tisdag när vi ska ha prov.. Jaha? .. "fick säkert ig på förra provet". tänkte jag då....
men tydligen hade jag Mvg på förra provet och nu om jag skriver bra på detta också ser de ljust ut :) fast jag kanske inte ska hoppas för mycket, men mvg på förra de gav mig nya pluggkrafter haha  ! 

sen när ja kom hem åkte ja mamsen och olov till gekås.. hittade ganska mycket! :)
osså gick jag och hälsa på Jonathan =)

onsdag

har matte från 8.10 till 12.20 idag, ååh va roligt!

Tisdag..

helt okej dag iskolan, frånsett att jag aldrig i hela mitt har haft så mycket att göra som jag har nu ;) efter skolan åkte jag hem sen till luffe direkt, red ut en runda med samantha och simone. Luffe skötte sig väldigt bra =)
Sen när ja skulle köra hem, jag lovar!! har aldrig frusit så mycket som då.. när ja kom hem var mina händer och fötter aldeles illa röda och det gööör ju såå jäkla ont !!
Om 2 timmar är det Desperate Housewiiives =D

JONATHAN <3


Monday

Idag hade jag utvecklingssamtal med Hallon.. jag hade to way hög frånvaro på tyskan fast det tycker jag inte själv.. men jag berättade för henne iallafall att jag har sjukt svårt för det. och så är de ju, men ja ska ändå försöka få ett G iallafall, försöka!! Både Hallon Annie och Ingolf tyckte att jag borde satsa högt. första gången nån tror på mig ?? Hallon sa att jag kan nå VG-MVG i turism om jag bara kämpar och inte är slarvig :)
men jag vet inom mig själv att jag är ett G barn hur mycket jag än pluggar, jag är helt enkelt trög i allmänheten.. det är ingenting jag kan hjälpa!!
Jag måste faktiskt säga själv, att om man jämnför med förra året så går det bra än så länge..
även fast jag hade mer tid förra året. då hann jag med både hästen och läxorna, nu hinner jag knappt med luffe, och de känns skit. måste hitta någon som vill ta han några dagar i veckan åt mig!
Nu ska jag återgå till tyska & samällsbäckerna som ligger här i sängen och bara väntar på mig.. suck

<3

Innan mörket faller ska ja lämna några varma rader
ska jag vara din starka vän?
ska jag visa några bättre sidor? och lova dig ting igen.
och innan morgonen kommer ska jag vända alla kappor tillbaka..
och lita mer på min kraft,jag ska hämta någonting jag förlorat,
en vilja som ja faktiskt haft

jag har förlorat dagar och ett hopplöst år ,
jag har trampat upp stigen där alla gränser går.
jag blir aldrig din vän igen !


image25

Sunday!

i samma veva som jag lämnade filmen på prellan köpte jag ett paket tuggummi det var för ca 2 timmar sedan, och nu är paketet slut. funderar starkt på att gå ner och köpa ett till=) fast inte med lakritssmak eftersom dem tuggar man som godis!! Imorgon är det skolan igen, lika motbjudande som vanligt. bara 1 månad kvar nu, man får tänka så ;)

saknar jonathan redan , de känns som han kommer hit och efter en sekund är han borta igen..
i varje fall så är den sekunden är värd hur mycket som helst :) <3

nu ska jag ut och gå, annars kommer jag bara gå och lägga mig.. och de funkar inte!


http://www.youtube.com/watch?v=cPuSB1WnEsc haha Björn är så jäkla bra..


i can´t help it..

jag har fått tillbaka den dåliga känslan igen och den har börjat komma allt för ofta , ingenting flyter på som de ska göra.. Jo förutom skolan kanske, för där har koll på allt och jag sköter det detta året (Y) .allt annat går som en berg och dalbana, ena dagen skit bra och andra dagen pannkaka.


Böh-

as you walked in to my life.

Jag hade en jobbig dröm inatt, så sjukt verklig.. den tog upp om många saker som jag själv tänkt på ska hända på riktigt. saker som jag är rädda för ska hända. lite smått jobbigt, men som sagt bara en dröm ,.-
Nu har dem andra gått på svenskan, finns inte så mycket att göra merän att stå här å glo.. kanske fortsätta på turism arbetet?! ja de låter bra..

Nu e jag hemma.. har vart hos luff och ridit.. duschat och ätit.
är sjukt sugen på ostbågar men inte lika sugen på att gå ut
i regnet och gå till affären. då håller jag mig hellre inne!!

ibland känns det bara sååå fel. :/


Torsdag

rätt seg dag.. engelskan var typ kaos, alla pratar svenska med varandra och det ska vi helst inte göra .. idag ville hon kasta ut alla som pratade svenska. det har aldrig vart så nogrant innan, men just idag när de var två nior som skulle hälsa på, jadå kör hon med oss!

idrotten var kul iallafall, först på gymmet sen pingis
mot robert och ja klådde han nästan.
nu har jag bara pluggat på samhäll och nu
ska jag kolla igenom tyskan innan jag går och lägger mig..
och imorgon är de FREDAG =)


Kväll..

just nu ser de ju ljust ut för svenskarna=) å det är ju bra.. har försökt plugga ikväll men har inte kunnat. och Ida räddade mig ur det , och vi gick en runda och pratade lite och så. nu ska jag snart sova.. har ingen tyska imorgon så har sovmorgon =) vill att det ska bli helg så jag får träffa älskling.. vill att han ska vara här nuuu!!
bara 2 dagar kvar, tiden går faktiskt ruskigt fort.

Godnatt -

Onsdag.

sitter i skolan nu har suttit här nu 40 minuter och vi börjar om en timme.. !! :/  fruktansvärt tråkigt, ska gå och leta upp Caroobarro nu.. såg en skymt av henne innan!
fast positivt tänkande de är redan onsdag :) och snart helg igen..
och jag saknar min Jonathan hur mycket som helst..


fick sluta tidigt från samhällslektionen så jag stack till luffe direkt.. gjorde igjordning där sen fick jag GÅ hem.
fast bra motion , de är det :)    jag har hittat mina hörlurar också till telefonen + min mp3 som har vart borta sen 2 veckor tillbaka, vart låg de? Jo i ytterfacket på  väskan.. jag har inte lärt mig än hur man tittar igenom HELA väskan.
jaja, slipper lägga pengar på ett par nya iallafall, dem är ju svindyra!
nu ska ja plugga samhäll och tyska.

:'(

om du nu flyttar dit, så kommer jag att blir sjukt besviken, visst vi träffas inte så ofta men uppenbarligen skiter du i oss då, det kändes verkligen inte rätt för mig och därför tänker jag inte åka dit igen, jag låter hemsk iknow men så är det..
Om du nu får för dig detta, då kan jag nog säga att nu har verkligen allt förändrats..innerst inne vill jag bara ha tillbaka allt som var förr.. jag saknar den tiden speciellt nu när jag är på väg att förlora ännu en del!

ingenting är klart, men jag vet vad du tänker , och jag vet hur du känner..

Desperate for changing, starving for truth!

if i just could turn back time.


Måndag!

jag är rastalös..
asså har data och de är så jäkla tråkigt, och jag hatar ULLA! jag råkade förstöra mitt arbete lite och råkade
säga ett fult ord, då bad hon mig gå ut om jag skulle fortsätta så
 - sånt vill ja inte höra här inne!!!!   hahaha.. jaja nu har vi äntligen slutat med word och börjat på powerpoint. jag behöver förslag på vad jag ska göra på mitt powerpoint arbete..?!? ja har så dålig fantasi..
slutar om 10 minuter sen så är det turism och fika :) gottish..

nu sitter ja på turismen och är propp mätt kan jag säga.. uush!fast mycket gott..  Nu har vi börjat på landskaps arbetet och jag hade turen att få gotland.. de finns ju hur mycket som helst om det! så de känns skönt ;)

snart ska jag hem om 50 minuter , till luffe , plugga tyska sen blir det sängen!


Like a diamond in the sand ,it took so long to find you!

Du är svår att leva utan, jag är svår att leva med.


Twilight

Never cared, never wanted, never sought to see what flaunted
So on purpose, so in my face, couldn't see beyond my own place
And it was so easy not to behold what I could hold
But you taught me I could change whatever came within these shallow days

And I will never see the sky the same way
And I will learn to say good-bye to yesterday
And I will never cease to fly if held down
And I will always reach too high

FREDAG!

Äntligen.. geografiprovet var inte så svårt som jag trodde det skulle vara ! Men det får vi ju se på resultatet hur det gick.. det gick väl skit som vanligt ;P kom hem tidigt och de va väldigt skönt.. åkte till luffis red han i skogen. fixade lite i stallet och nu e jag hemma igen ! om 40 minuter ska jag ta bussen till jonathan :)



Torsdag.

nu sitter jag i skolan, har håla.. men har gjort klart idrotts grejjsen och är snart klart med bokrecensionen, duktiga mig ! Har sån jäkla förbannad jäkla mensverk så ja kan döö just nu.. behöver en panodil, men ingen som har.. får väl traska upp till systeryster sen! I hegen åker jag till jonathan, komma bort hemifrån.. de är skönt!

Och nu har jag vart hemma höll jag nog nästan på att skriva, men nej.. jag var i mitt gamla hus och hämtade det sista grejjerna, de vart nog sista gången jag var där.. hittade massa kläder från när jag var liten hahah.. skit snygga är dem, dem kan ja inte med och slänga ;)

Tydligen är de några i oskarström som kör runt på moppar och skjuter folk ?! uppe i vrenninge va de nu 3 ambulanser och 2 polisbilar.. idioter som försöker skapa uppmärksamhet !!!!!!!! hoppas dem blir tagna så man slipper bli sköten..

nu ska jag snart sova, först plugga en sista gång.. kan iallafall alla europas länder nu och vart dem ligger deni !!
så imorgon har jag bara en lektion, det är gööött :)


Onsdag

Nu går dagar fort känns det som, fast fredag vill ja inte ska komma.. jag har panik rätt ut sagt.
fick tillbaka matteprovet idag, ohja.. ett poäng från G, och ja måste gå på stödmatte..
det kändes faktiskt bra på matteprovet och så går det SKIT.. jävla skit
och dem kommande veckorna nu innan jul, kommer bli heeemska.

fick reda på nyss att Anne (min tränare när ja gick i falkenberg) att hennes stall brunnit ner till grunden..
som tur va klarade sig alla hästar, men typ utrustning och sånt, helt förstört.. typ fler hundratusen säkert..
och alla hennes priser, ush va ja tycker synd om henne..

Blääää

har så jäkla mycket att göra nu känns det som.. hinner inte med de ja vill hinna med, allt är en soppa just nu!!!
det finns ingen tid, ingen tid någonstanns
ta mig någon häriiifrååååååååån.

Har pluggat nu lite, och nu väntar jag på att Desperate Housewives ska börja om ja inte hinner somna..
imorgon har jag "sovmorgon" till 07.20:) . det bästa är att man känner sån jäkla skillnad mot när man går upp klockan tio över 6.. det är skööööönt.

och en sak måste jag säga innan ja går och lägger mig, depserate housewives.. de finns inge bättre:) galet bra


Jonathan
you make it all worth while


Måndag

Efter bilden gick jag hem, mådde så jäkla illa ! Gör fortfarande de lite fast inte lika mycket.. Nu väntar jag på att jonathan ska komma hit :) mys.

Helgen!

Vart väldigt bra :) fest på fredagen, å de va galet kul :)  lördag först stallet och red luffis på fältet och busade lite.. sen kom Jonathan :) kollade på film oså.. Idag åkte jonathan hem: '/  (fast han kommer imorgon igen) eftersom jag börjar klockan 2 på tisdag , då har vi öppet hus på skolan!! Sen tog jag min cykel igen och cyklade till stallet! Red luffe på fältet idag igen, för att han tycker det är så kul :)
Imorgon äre skola igen, och nu ska jag plugga lite turism!

Jag har världens bästa pojkvän .
- you make me so happy



Hos Eemilia :)

Sjukt rolig kväll måste ja nog säga.. :) först gick vi hem till Nina, spelade lite spel och sjöng kareoke.. sen kom vår chaufförer som skulle ta oss till emilia , som bor rätt långt ut i veinge typ tror jag !! Väl där så vart de dans dans dans och dans.. mycket och trevligt folk. Idag vart jag tvungen att cykla till stallet, men väl där så var de skönt ,så ja red luffe lite. nu väntar jag på jonathan , stackarn står inne i stan och väntar på bussen !


:))

Emilia blev frisk, PUH ! partyparty imorgon dåja :)   fast först skolan, har bara en lektion och det är matte(prov). enjoy

http://www.youtube.com/watch?v=x3Rw_3ky-uo haha kolla den, ja döör av skratt

Torsdag!

Varit en lång och tråkig dag, tråkigaste lektionerna på onsdagar.. Ush..
Red luffe i paddocken igen idag, idag försökte han faktiskt inte få av mig :)
och jag vet att ja inte skriver så mycket mer än skola här, men det är typ det ända jag gör..mina dagar ser ut exakt lika dana ut, gå upp på morgonen , skola , luffe , plugga , sova !
Men idag har jag faktiskt bakat äppelpaj , får se vad mammsen säger när hon kommer hem..jag tror inte den blev nån god , men vi får la hoppas att jag för en gångs skull lyckades !
men nu som sagt ska jag återgå till pluggandet,  det ser ut som att de kommer att bli en rolig helg!!!
jag har nog blivit pluggis på sistonde tror jag.. (?) men det är ju bara bra igentligen..

mamma tyckte pajjen var väldigt god, och jag är väldigt nöjd själv faktiskt , i helgen ska jag baka amerikanska choklad muffins tror jag, bammsingar mmm :)
nu ska jag sooova !

Nattinatt

Jonathan<3

Bläää

Vad ska jag nu göra i 1 ½ timme ? kanske borde sätta mig någonstanns & plugga... då går tiden nog fortare!!
ja är hungrig också, de gör allt mycket värre . blää
Nästa måndag börjar jag tio över 1 och på tisdagen klockan 1, sovmorgon.. de gillar vi.
Och EMILIA  du får inte vara sjuk på fredag.. då är de fest :)

nej nu ska ja gå å plugga lite på turism geografi och tyska, det tar aldrig sluuuuut.

_____________________________________________________________________________________
 
jag har sovmorgon på FREDAG OCKSÅ TYDLIGEN :D yeeah.. börjar tjugo i 1 :) synd att jag har prov annars kunde jag sketet i den lektionen, men icke sa nicke !!
Idag har jag hoppat luff :) gud va roligt det va, han är helt galen.. jag satt och skrattade exakt hela tiden, för att han är så himla knäpp haha! När ja kom hem så böjades de plugga, turism. och nu sitter jag med geografin igen..
den är värst.. fast slipper ju som sagt geografi lektionerna både torsdag och fredag .. Ingolf är bra ibland =)

Måndag

En helt okej efterlovet måndag.. frånsett data som är fruktansvärd, kan inte riktigt med ulla heller. fast som mamma sa så är det alltid fel på lärarna enligt mig , så hon tror/lyssnar inte på mig längre när ja säger att exempel matte läraren är kass ( vilket han är enligt alla ) ..
fick sluta 70 minuter tidigare också idag, och det var lite smått skönt faktiskt..
ikväll har jag pluggat geografi och turism, och kommer få göra det varje dag denna veckan. sen kommer ju en del ämnen till också, uueef biiit ihop.

nu ska jag sova och drömma mardrömmar..

Jonathan<3

God kväll !

Nu ska jag snart sova, nu har ja nog drömt mardrömmar en hel vecka exakt alla nätter.. det börjar bli lite smått jobbigt ! Höll på att slå sönder datorn nyss också , även fast den funkar relativt bra så vill den ibland inte som ja vill.

imorgon är det skola igen, ska bli kul att träffa lite folk och så.. men annars känns det inge bra !
också imorgon är det exakt 50 dagar kvar tills julafton, de ni :)


miss you -

......

It all seemed perfect
But there are moments
when I feel nothing at all
Same as always
Now it's repeating itself all over again

Att inte veta vad man vill..

just nu är ja bara sååå irriterad, på barn katter och alla runt omrking mig!!!!
jag fattar ingenting just nu, jag trivdes inte med det jag såg i helgen, nooope. men ja kan ju inte hota med någonting längre som jag gjorde när jag vart liten.. ; p
men ja tänker inte skriva mer eftersom jag inte vet vilka som läser min blogg, men som sagt , de kändes inte bra.
nu ska jag duscha och sen plugga.


Hoohoo.

Igår kollade jag film med lina & tesse, stay alive :) vart trött så gick hem ganska tidigt och somnade ganska omgående. Imorse vart ja tvungen att gå upp tidigt, cyklade till luffe och red ut en sväng med han.. sen cykling hem igen och somnade ! Nu väntar jag på att pappa ska komma, borta hela helgen.. imorgon blir kul iallafall :) ska se om ja kan få tag i Johanna , skulle vart roligt att träffa henne igen :)

För dig

Det var helt underbar känsla igår, ja..  Lasse är kung , det är så bara  :)   
åkte in till staden, fikade med jennifer och therese.. sen lämnade tesse oss, ja och jennifer gick och mötte jonathan sen gick vi till sporthallen. hade lite tur och kom in snabbt och vi kunde ställa oss längst fram.
 U N D E R B A R T - kan ja bara beskriva det med.

Idag fick vi gå upp tidigt, pappa kom och hämtade mig och jonathan vid 7 och så åkte vi till gekås.
hittade lite små saker men inget speciellt ! Nu ska jag vara duktig och cykla till stallet, fast med sällskap för en gångs skull :) thats nice..

RSS 2.0